Mijn naam is Mandy Markiet. Met trots ben ik al meer dan 18 jaar kapster. Ik ben opgegroeid in mijn moeders kapsalon genaamd “Hairstudio Carmen”. Een van de pioniers in ‘the black hair scene’ van Rotterdam. Het kon niet anders dan dat ik van jongs af aan mijn pad als hair professional begon te bewandelen.

Op mijn 17e ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Kappersacademie. Een paar jaar later besloot ik de black hair opleiding te volgen op het Albeda college. Daarop volgend heb ik de allround black hair opleiding in Amerika met succes afgerond! Ik heb in verschillende kapsalons stage gelopen om zo ervaring op te doen. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Ook ben ik in meerdere topkapsalons werkzaam geweest, zoals; Team Kapsalon, Cosmo, Florangel, No Jokes en Hairstudio Carmen. Inmiddels ben ik meer dan 5 jaar de eigenaresse van The Hair Project.


Na mijn studie ben ik in de kapsalon van mijn moeder gaan werken. Zij gooide mij al gauw in het diepe en ik kreeg de taak om stagiaires te begeleiden. Door de opgedane ervaring zijn vele na hun stage blijven werken in de salon of als zelfstandige gaan werken.

Samen met mijn moeder sta ik dagelijks in de salon. Wij helpen elkaar daar waar nodig is en vullen elkaar zo heel goed aan. Een mooie ervaring die klanten enorm waarderen. The Hair Project is een shop in shop concept dat gebloeid is binnen Hairstudio Carmen.

"YOU GET THE BEST OF BOTH WORLDS"

The Hair Project is gespecialiseerd in europees en blackhair. Wij beheersen verschillende technieken en methodes; van hairextensions tot aan op maat gemaakte kwalitatieve haarwerken. We staan bekend om onze natuurlijke haar collectie, die met de juiste verzorging en kennis erg lang mee gaat.