Wij staan bekend om onze kwalitatieve producten. Deze zijn vaak op maat gemaakt met de wensen van de klant. Voordat wij een haarwerk leveren, wordt dit onderworpen aan een volledige inspectie. Na goedkeuring kan het haarwerk geleverd worden aan de klant.

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, u kunt uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst retourneren (uitsluitend de haarwerken i.v.m. hygiëne).

Wij accepteren uw retour als het in goede orde door ons is ontvangen. Zorgt u ervoor dat het in de originele staat met alle meegeleverde toebehoren in de verpakking aan ons geretourneerd wordt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. De kosten voor een aangetekende en verzekerde zending bedragen circa €14,90. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder of maak een afspraak om het langs te brengen in de salon. Neemt u van te voren eerst contact met ons op via whatsapp +31617179397 of per e-mail op info@thehairprjct.com. Zo kunnen wij samen tot een passende oplossing komen.

Bij het annuleren van een order geven wij geen geld terug. U ontvangt een tegoed bon. Deze is dan 6 maanden geldig vanaf de datum van de aankoop. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn, dan kan de waardevermindering van het product aan u doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en let u erop dat deze bij een retour goed verpakt is. Voor alle overige vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen.