Mijn moeder en ik zijn de medische haarwerkspecialisten van Hairstudio Carmen. We zijn gespecialiseerd in haarwerken naar wens van de klant. Hairstudio Carmen is aangesloten bij de Anko en heeft alle bevoegdheden om een haarwerk in te dienen bij de zorgverzekeraars in heel Nederland. Al onze haarwerken zijn van echt haar waardoor een natuurlijke uitstraling behaald wordt. Naast esthetische wensen voor een haarwerk kunnen er ook medische onderliggende redenen aanwezig zijn.
Denk hierbij aan (haar)ziektes zoals; alopecia, haarverlies door chemotherapie, de dwangneurose trichotillomanie, stress, de nawerking van een gastric bypass of bijvoorbeeld het corona virus.

In deze gevallen is de kans groot dat uw arts een verwijsbrief voorschrijft. Als u een verwijsbrief van de arts heeft, kunt u bij ons terecht voor een intake gesprek om alle mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Vervolgens nemen wij het proces geheel van u over. Als u een haarwerk via de zorgverzekering vergoedt krijgt, is het basis bedrag in  2023 € 454,50.  Met een aanvullende verzekering heeft u wellicht recht op een hogere vergoeding. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te achterhalen hoe hoog uw aanvulling is. Let op: dit verschilt per zorgverzekeraar en pakket.

Hairstudio Carmen is aangesloten bij de Anko en heeft alle bevoegdheden om een haarwerk in te dienen bij alle zorgverzekeraars in heel Nederland. Klik hier op de link om doorverwezen te worden naar de website van Hairstudio Carmen.