Olaplex No 1. Bond Multiplier

De combinatie van de Bond Multiplier en Bond Perfector zorgt ervoor dat de zwavelbruggen in het haar behouden blijven of verbeterd worden. Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang kunnen het haar beschadigen. Olaplex helpt om de verbindingen te herstellen in beschadigd haar. De beste salons en haarstylisten ter wereld gebruiken OLAPLEX om het haar gezond, levendig en veerkrachtig te houden. Olaplex is geschikt voor alle haartypes en is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Het merk Olaplex is 100% vegan en dierproefvrij.Olaplex No 2. Bond Perfector Treatment

De OLAPLEX Stand-Alone Treatment is de ongeëvenaarde salonservice die beschadigd haar hersteld, sterk en gezond haar behoudt. De behandeling geeft direct geweldige resultaten op alle haartypes, inclusief 'virgin' en natuurlijk krullend haar. Als jouw haar gekruld is, van wavy tot coily, zal de behandeling helpen om jouw krullen te herdefiniëren. Na een behandeling zal je haar al ongelooflijk aanvoelen, pluisvrij zijn, meer handelbaarheid zijn waardoor het makkelijker te stijlen is, en er gezond en glanzend uitziet. Vraag vandaag nog naar de OLAPLEX Stand-Alone Treatment in uw salon!Olaplex No. 3 Hair Perfector

    Repareert het haar vanaf de wortel
    Het bouwt de gebroken structuur in het haar weer op en doet dit permanent zonder dat je het 'eruit' wast.
    Herstelt de dagelijkse haarschade veroorzaakt door styling, warmtebehandelingen (bijv. stijlen, föhnen), zonlicht en nog veel meer, zelfs tussen de bezoeken aan de kapper door.

Gebruiksaanwijzing:

 • Breng aan op vochtig haar vanaf de wortel tot aan de punten
 • Laat het minimaal 15 minuten inwerken
 • Spoel uit en was voor optimaal resultaat met No.4 Shampoo & No.5 Conditioner
 • Gebruik een keer per week of 2/3 per week voor beschadigd haar
 • TIP; laat No.3 een nachtje intrekken voor een diepere behandelingOlaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo

N°4 Shampoo is een voedende en herstellende shampoo die het haar beschermt. Dit product is ook geschikt om beschadigd haar, gespleten punten en pluis - door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

TIP: Less is more! Je hebt maar een klein beetje nodig door de hoge concentratie gehalte.Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo

N°4P Toning Shampoo versterkt, verzacht en neutraliseert ongewenste gele tinten voor helderder, beter handelbaar haar. De sulfaatvrije, zeer geconcentreerde formule zorgt voor een aanpasbare toning - hoe langer je behandelt, hoe helderder de resultaten. Het resultaat is 3x helderder. Perfect voor gekleurd of natuurlijk haar & geschikt voor alle haartypes en dagelijks gebruik. De originele Olaplex shampoo voor langdurig koel blond of grijs met paarse pigmenten die ongewenste gele tinten neutraliseren, tussen de bezoekjes aan de kapper door

Gebruiksaanwijzing:
 • Aanbrengen op nat haar. Volledig laten schuimen en 1-3 minuten laten inwerken. Spoelen. Voor meer intense toning, tot 5 minuten op het haar laten.
 • Laat het minimaal 15 minuten inwerken
 • Volg op met de N°5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER voor dagelijks hydratatie of N°8 BOND INTENSE MOISTURE MASK voor extra hydratatie.
 • TIP: Voorwassen met N°4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO om buildup te vermijden.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

Een voedende, herstellende conditioner voor ieder haartype. Maakt het haar glanzender, gezonder en handelbaar na ieder gebruik. Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis door de gebroken zwavelbruggen te herstellen. Het is veilig voor gekleurd haar, versterkt het haar en maakt je haar sterker dan ooit!

Gebruiksaanwijzing;
 • Focus voornamelijk op de punten en verdeel gelijkmatig over het haar
 • Gemaakt voor dagelijks gebruik
 • Optimaal resultaat in combinatie met No.4 Shampoo


Olaplex No.6 Bond Smoother

De leave-in styling creme is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. Het versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. Geschikt voor alle haartypes, vrij van sulfaten, parabenen en gluten en 100% veganistisch.

Gebruiksaanwijzing:

 • Breng een kleine hoeveelheid (less is more) aan op vochtig of droog haar, vanaf de lengte tot aan de punten. Borstel het haar en style zoals gewoonlijk.

 


Olaplex No.7 Bonding Oil

De Bonding Oil is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. Het zorgt niet alleen voor prachtig, glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. Verhoogt de glans, de zachtheid en de kleurlevendigheid van het haar drastisch. Het is hittebescherming en dient ook als een heatprotector voor tijdens het stijlen met een haardroger, stijltang of krultang tot 330 graden. Biedt bescherming van UV/warmte tot 450°F/232°C. De olie is super licht en laat geen vettige laag achter. Definieert natuurlijke krullen. Is vegan en bevat geen alcohol.

Gebruiksaanwijzing:
 • Breng een kleine hoeveelheid van de olie aan, afhankelijk van de  haarlengte, in handdoekdroog of droog haar en stijl het haar als gewoonlijk.
 • Tip: Meng een paar druppels van de Bonding Oil in Olaplex® No.6 om nóg meer glans te krijgen.


Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

Hoog geconcentreerde, herstellende 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body, 2x meer glans, 4x meer hydratatie, 6x zachter en  94% meer volume. De masker verzwaart het haar niet. Het effect blijft meerdere wasbeurten zichtbaar. Binnen enkele minuten resultaat. Direct een 'wauw' effect! Het haar voelt zacht en glad aan. Het product zit in een luchtdichte flacon waardoor er geen druppel wordt verspild. Ideaal product voor krullen

Gebruiksaanwijzing;

 • Breng de gewenste hoeveelheid aan op gewassen en vochtig haar. Doe dit in je lengtes en punten. Kam je haar door met je vingers. Laat het 10 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit.